360° overvågning - slip for de farlige blinde vinkler

Med et 360° optagersystem fra Smartcams fjerner du alle blinde vinkler.  Via vore egne specielt udviklede kamera på hele 200° kan du med blot 4 kamera overvåge en bus helt op til 15m. Vælg mellem en 7" og en 10" HD skærm og du kan tydeligt se hvad der sker omkring bussen. 
Via den indbyggede optager kan du altid gå tilbage og se hvis der er opstået en skade og bevisbyrden skal klarlægges.         Sættet vil herved lynhurtigt tjene sig selv hjem igen, og i mange tilfælde allerede ved det første uheld.


På skærmen er der status på både optager og kamera, så er der en fejl kan chaufføren med det samme se det. 
Vi er de eneste der kan tilbyde denne imponerende løsning med både optagefunktion og 200° kamera og så endda billigere end konventionelle løsninger uden optagefunktion. 

Kom og oplev denne løsning og få en demo eller inviter os på en kop kaffe så kommer vi meget gerne forbi jer og viser det.
Vi garanterer i bliver imponeret af både kvaliteten og ikke mindst prisen.

Som med de fleste selvkørende busser havde Nobina også en udfordring med at få godkendt busserne pga de blinde vinkler, vores system kunne hurtigt løse problemet og få busserne ud og køre.
Med vores 360°  løsning lever bussen nu op til det attraktive niveau 4.
En løsning kunne også være en kombi af 360° systemet parret med indvendig overvågning der kan livestreame video tilbage til værksted/kontor og derved kan man følge med i bussens færden rundt i trafikken live.
og hvis chaufføren slår alarm kan man hurtigt hjælpe med at informere politiet hvad der sker inde i bussen.
prev next